Restaurant Fantanita Murfatlar
HomeRestaurantPensiuneAtractii turisticeTur virtualContact

Noutati

 • 09 Februarie 2022
  De 8 Martie incepand cu ora 16, invitam doamnele si domisoarele sa petreaca alaturi de noi intr-o atmosfera incinsa si de neuitat. Distractia este garantata.
  P.S. Soferul sta afara ;)

  Formatie Sever Band, program artistic si striperi
  Rezervari la: 0736.397.166
 •  
  09 Decembrie 2021
  De revelion te invitam sa petreci alaturi de noi intr-o atmosfera calda si primitoare. Vinul de soi, bucatele cele mai alese precum si programul artistic special vor face acest eveniment unic. Incepe anul 2022 cu noi, si-ti va merge bine tot anul!

Pensiune Fantanita Murfatlar

Pensiunea Fantanita, amplasata in mijlocul naturii, ofera o oaza de liniste combinata cu un confort deosebit.

Daca v-ati hotarat sa va petreceti un minunat concediu pe meleagurile Dobrogei, unul dintre cele mai frumoase locuri in care sa va opriti si sa va cazati este pensiunea Fantanita, care se afla aproape de orasul Murfatlar din judetul Constanta.

Dupa o zi de plimbari si drumetii prin imprejurimile bogate in privelisti, va puteti relaxa in curtea pensiunii Fantanita la un gratar si la un pahar de bere rece.

Pensiunea Fantanita dispune de 16 camere duble dotate cu paturi duble, incalzire moderna, mobila noua, televizor, bai moderne in fiecare camera, apa calda permanent si internet wireless.

Pe langa spatiul verde cu suprafata mare unde copiii se pot juca linistiti si isi pot consuma energia in afara oricarui pericol urban, punctul de atractie a celor mici este locul de joaca special amenajat pentru ei.

 

Galerie de poze

Home   |   Restaurant   |   Pensiune   |   Atractii turistice   |   Tur virtual   |   Contact
Realizare website - Magazine online - Optimizare Google - Webhosting - Websea Development