Restaurant Fantanita Murfatlar
HomeRestaurantPensiuneAtractii turisticeTur virtualContact

Noutati

 • 09 Februarie 2022
  De 8 Martie incepand cu ora 16, invitam doamnele si domisoarele sa petreaca alaturi de noi intr-o atmosfera incinsa si de neuitat. Distractia este garantata.
  P.S. Soferul sta afara ;)

  Formatie Sever Band, program artistic si striperi
  Rezervari la: 0736.397.166
 •  
  09 Decembrie 2021
  De revelion te invitam sa petreci alaturi de noi intr-o atmosfera calda si primitoare. Vinul de soi, bucatele cele mai alese precum si programul artistic special vor face acest eveniment unic. Incepe anul 2022 cu noi, si-ti va merge bine tot anul!

Restaurant Fantanita - Murfatlar

Galerie poze restaurant Fantanita Murfatlar

Schita local:
Schita restaurant Fantanita Murfatlar
Click pentru marire
Restaurantul Fantanita va asteapta in cele mai importante zi din viata fiecaruia dintre noi. Este acea zi in care fie pornim la drumul vietii alaturi de sufletul pereche, fie ne increstinam mezinul/mezina familiei, fie o aniversare, fie pur si simplu dorinta de a incerca ceva diferit.

Cei care doresc un cadru romantic in mijlocul naturii, dincolo de haosul oraselor supraaglomerate si poluate, vin la noi. Privelistea cu dealurile din jur, vara verzi, iar iarna imbracate in alb imaculat, este unica.

Salonul are o capacitate de 250 de locuri pentru tine si oaspetii tai, iar vara puteti petrece pana in zori si pe terasa in aer liber, tu, sotia si 198 de invitati Smile.

In interior, salonul dispune de aer conditionat, instalatie de ventilatie fum, incalzire, lumini ploaie de stele, sonorizare, loc pentru formatie, televizoare cu plasma si internet wireless.

Aranjamentele din partea casei sunt compuse din huse bej sau vernil si fete de masa albe. La intrare sunteti intampinati de o arcada elegant decorata, un covor rosu pentru primire, iar in interior, stalpii sunt imbracati in satin.

Si in cazul in care ai degustat mai mult din vinul decat limita legala de a mai pleca la volanul masinii, iti punem la dispozitie si un loc unde sa te odihnesti intr-o liniste si o relaxare absoluta. Singurele care ar putea sa-ti "strice linistea" sunt pasarelele padurii care zburda nestingherite de nimeni.

A doua zi, cu forte proaspete, puteti vizita imprejurimile generoase in privelisti frumoase. Click aici pentru a vedea ce atractii turistice sunt in zona.

Home   |   Restaurant   |   Pensiune   |   Atractii turistice   |   Tur virtual   |   Contact
Realizare website - Magazine online - Optimizare Google - Webhosting - Websea Development